z22se megbízható dög-
z22se 100000 km után köszöni jólvan csak karban kell tartani olaj víz, hidegen nem nyomni.Vezérlést cserélni kellet azóta semmi, alkatrészek is fillérek mostmár.Volt sokféle autóm de ez teljesitmény fogyasztásban a legjobb, nem bántam meg hogy ezt a motort választottam.300000 km van most az autóban de egyenlőre marad, amivel jobbá lehet tenni egy 6 os váltó, érdekesség az opel speedsterbe is ez a motor van, csak jóval könnyebb kaszni mellet. Futóműve birja a magyar utakat bár szilenteket cserélni kellet miután megvettem fékek normál használat mellet egész jók bár hátul is tárcsa van.Nem gondoltam volna ennyire kis megbízható jószág lesz, egyszer az akksi adta meg magát de az hamar orvosoltuk, az üléspozició mehetne lentebb, de nem megy magas embereknek nem ajánlott (coupe). Aki coupet vesz vegye ezzel a motorral legalább ad egy kis élményt, persze nem egy honda 5-6,5 járatva ki lehet nyirni, ez más 3-5 ezerig nyomatékos kis dög, persze mai kocsikhoz képest átlagos, de aránylag olcsón lehet hozzájutni.
- Kötelező dolgok, meg ami lerohadnak kipufogó stb.
Magam
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2002 |