Autók » Opel » Astra (1998)

Astra DTI 2000

Pénzrabló vs. Átkozott

Sziasztok!

Igen, jelen pillanatban kész vagyok az autótól, de mondhatnátok, hülye vagyok hogy 8 éves 182 000 Km-el vettem egy diesel autót! Igazatok van, de már megvan!
SZóval bírom az autót nagyon, ha nem kell rá költeni, mert dinamikus, jól fogyaszt 6,5 liter városban, melegítésekkel!
De sajnos szerencsétlenségemre, már vagy. 150 000 Ft rádobtam eddig, meghalt az ékszíjtárcsa, aztán most jelen pillanatban nincs izzításom, nemtudják mi baja, remélem valaki 1x megtalálja é snem azzal jön, hogy 300 000 Ft motorvezérlő-elektronika csere, aztán a telóim is elhaltak, de ez másik autónál is simán jöhet az utak miatt..Ennél a típusnál még hiba az adagoló ill. adogoló elektronika, állítólag ezen még nem volt ilyen cserélve.., de remélem nem is lesz..

Szóval eddig ennyi és csak 3000 km-t mentem vele mióta megvan, tehát 100 km 5 000 Ft-+ üzemanyag-ba került eddig, bár tudom ezt hülyeség igy számolni, de ez van! Ebben az évben már nem éri meg, hogy diesel autom van.. Majd talán jövőre!:)

Ma megtalálták az izzítás hibát a 4db új izziítógyertyából, amit 1 hónapja raktak be 1 zárlatos 2 pedig tök szar volt..Jó mi? Beraktak a bosh szervizben 4 db bosh gyertyát, azóta jó! Ajánlom mindenkinek a service-t profik! 17. kerület határhalom u.2-ben 1 258 1720

- 4 db izzítógyertya(25 000), ékszíjtárcsa(56 000), stabilizátor pálca(3000), kormányösszekötő gyombfejek(4000), első-hátsó gátlók(35 000), és még ki tudja mi lesz?

Speedy III. kerület
Bossh szerviz 17. kerület (értenek)

Fenntartási költség (5) Évjárat 1999
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 182000