Opel tényleg nem kopott el
Az autót cégesként használtam, újonnan vettem át és gyakorlatilag egyedül helyeztem el benne azt a pár kilómétert. Megjárta a szántóföldt?l elkezdve a hegyek ormát, hétköznapi poroszkálástól az autópályás "szemétkinyomtmalábamah?t?njöttki" menetekig volt része mindenben. Viszonylag jól felszerelt volt, 2 légzsák, központi zár ABS, a rendkívül gagyi gyári rádiót saját költségen cseréltem. Az autóval kapcsolatos legfontosabb tapasztalat a végtelen megbízhatóság és rendkívül olcsón való üzemeltetés. Gyanítom ehhez az is hozzájárult, hogy szervizeit mindig id?ben elvégezték és kicsit tör?dtek az autó lelkével is (mintha sajátom lett volna úgy kezeltem szinte). A gyenge pontjának csak az a 60 ló nevezhet? de hát istenem ennyi jutott. Mindig mindenhova elvitt és haza is hozott. Számomra kicsit érthetetlen módon a lakótelepi anyagbeszerz?k igen kedvelték a tükreit és dísztárcsakészletét melyekb?l több garnitúrát is kénytelen voltam vételezni. Egy alkalommal sikerült betörni a nóziját szépen egyenletesen egy kisteherautó aláfutásgátlójával (én voltam a bamba). Érdekes módon a pirotechnikai övfeszít?k elmentek a légzsák nem. Néha egy kicsit gyanús volt az ABS talán túl érzékeny vagy én tapostam jobban féket mint kellett volna... Mindenesetre ha lehetne kapni 0 kilóméteres 1,6-os nyolcszelepes kivitelt igencsak elgondolkoznék rajta venni egyet mert ez a verda nagyon meggy?z? volt. BÉLUSKA minen jókat valaki még jól fog járni veled.
- Az ég egy adta világon semmi
Klassz Autóház Debrecen
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2000 |