Autók » Opel » Astra (1998)

Astra 1,2

Opel 1,2 jellemz? hibákkal

Nagyon szeretem az autót mivel nagyon megbízható és minden körülmények közt megy. Még akkor is ha valami rossz benne. Nem is t?nik fel hogy rosz. Amúgy nagyon lassú f?leg gyorsulásnál. Már sok km-t tettem bele és sok szervizen voltam. F?bb hiba a légtömegmér? hibája ami miatt többet fogyaszt és nem is megy úgy. Befojásolhatja a hibája az alapjáratot télen. Ne kisérletezzen senki se manipulált légtömegmér?vel!!! Már 20 e.-ért adnak de nem jó. Kaptok már 38 e-ért újat és az kiválló! Amúgy a Bosch elektronika nagy sz..t ér. Sok a gond a mind a lámpák mind a számítógéppel. Gyakran küld hibaüzenetet valótlanságra is. Egy vagyonért kapcsolják le ezeket a lámpákat. Persze senki nem tudja mit?l világított. A kipufogó visszavezet? szelepet le lehet venni és meg is lehet pucolni nem kell rögtön cserélni. Egy tömítés és olaj!! Ha fenn ragad akkor viszont nem indul el a kocsi. Folyamatos csomagtartó használatkor a hátsó rugók kinyúlnak és egy-két centit leül az autó. Ez napi 50-100 kg terhelést jelent. Amúgy a fogyasztása félelmetesen jó.

- légtömegmér?, kipufogó visszavezet? szelep, els? motortartó bak,

Opel Gyimes Gy?r.

Opel Nádor Gy?r

Fenntartási költség (9) Évjárat 2000
Előző autója? record Következő autója? opel astra
Verdikt (5.8/10)

Opel Astra 1998 (1998)