Nem egy Audi, de azért elegáns
Elég átlagos autó. Különösebben nem élmény vezetni, de nem megy rosszul. Ugyanakkor elég nagy a karosszériája a motorhoz és ez azért meg látszik. Végülis autózható vele különösebb üvöltés nélkül 130, ha pedig valaki szereti ha az út végén nem hall semmit mehet ennél gyorsabban is a motor bírja. A váltó komótos autózásra való. Végül is szép látványt nyújt, de a nüanszok meglátszanak, néhány helyen a m?anyagok elég igénytelenek. Poztívum, hogy a zene jó benne, bár a CD nem járt az Elegance felszereltséghez, de így is szépen szól a rádió.
Még annyit, hogy kívülr?l az eleje sztem nagyon eltalált a vastag kerekek (195/60) meg az orra szép látványt nyújt, de kocsi hátulját szerintem összecsapták a tervez?k., vagy ez csak egy kompromisszum volt az olcsóság miatt (megj.: relatíve "olcsóság", mert 4,5 millió volt az új ára, de azért ez akkoriban versenyképes volt a nagyokhoz képest (WV, Audi) )
- Katalizátor - 300.000.-
- Bosszantó hiba, hogy egyideje el?-el? fordul, hogy a zárban(gyújtás) nem lehet elfordítani a kulcsot. Ezt eddig kétszer csinálta meg a kicsike és mindkétszer dühös voltam rá. Most zárcsere, de majd meglátjuk... Emiatt nem tartom megbízhatónak, bár az úton eddig nem hagyott ott. Csak Ausztriában aparkolóban nem volt hajlandó elfordulni a kulcs.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Astra 1.4 | Következő autója? | Fene tudja |