Nekem ok.
Kinek mire kell az auto. Nekem a mai világban elég ha elvisz oda ahová akarom és vissza is hoz. Előző autóm is G Astra volt, sajna totálkárra törték. Semmi baj nem volt vele az alatt a két és fél év alatt amíg nálam volt, így tudtam, hogy nem veszek zsákbamacskát. Mivel nőtt a család is így kombit választottam. Lehet hogy az 1,6 ccm jobb választás lett volna, de egyenlőre erre telt és nincs okom panaszra a menetteljesítménye miatt. ( főleg ma amikor minden fa mögött ugrásrakészen várnak ) A 150-160-s tempót tartósan tudja mint utazósebességet, amúgy meg elég a megengedett maximum. Nem nagyon hajtottam eddig, az első 2000 km-n nem nagyon pörgettem 3500 fölé. Most azért meghajtottam kicsit mert néha nem árt, 185-nél még stabilnak éreztem, de nem hiszem hogy még 8-10 km-nél több lett volna benne.Így az átlag 6,7 - 7,3 között mozog, város, MO, autópálya vegyesen. A csomagtér megfelelő méretű, talán az utastér lehetne kicsit nagyobb. De hát ne felejtsük el, hogy ez lassan egy 10 éves konstrukció, a mai Corsak beltere is ekkora, bár az áruk elég mellbevágó. Fel kellett mosni szinte amikor a múltkor megnéztem az új Agilát a szervízben és az árcédulán 2,950 MFt állt. Jegyzem a kombim kereken 3 milla volt vonóhoroggal, tetősínnel és egy-két aprósággal. Így azt hiszem a mai árszinten tényleg a legjobb vétel, még akkor is ha jővőre év végén leállnak a gyártásával. Én csak ajánlani tudom.
- Semmi.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2008 |