Autók » Opel » Astra (1998)

Astra 1,7 DIT

Megbízható gyönyörűség

Rengeteget tipródtunk a párommal,milyen autót vegyünk ami megbízható,tágas de ugyanakkor keveset fogyaszt és biztonságos.Sokat hallottam az Isuzu motoros G Astra megbízhatóságáról és takarékos fogyasztásáról,így döntöttünk eme autó javára.Nem kellett sokat keresgélnem ilyen kocsi után,mert az egyik kedves cimborámnak autókereskedése van és ő is pozitív véleménnyel volt iránta.Így hozott nekem Svájcból egy Comfort fokozatú,10 légzsákos,makulátlan állapotú kombi fehér gyönyörűséget.Ahogy megláttuk a párommal azonnal beleszerettünk!Nagyon kényelmes,tágas,kivánlóan pakolható járgány.Kívülről az autó,a mai napig tartja formáját(kecses akár a hattyú),de nem hivalkodó!
A motorról csak annyit:teszi a dolgát nap mint nap mindenhová megbízhatóan elvisz,ha kell akár még össze is szedi magát olyan 2000-nél,beindúl mint a szélvész és mindezt takarékoson teszi.A meredek emelkedők még 3 személlyel sem kottyannak neki meg,úgy megy fölfele mint egy rakéta visszakapcsolás nélkül.
A futóműve egyenesen csodálatos,komfortos!Kanyarokban nagy sebességnél is kezesbárány marad,nem lehet kihozni a sodrából,tökéletesen fekszi az utat,elnyeli az utak egyenetlenségeinek nagyobb részét és kellemes komfortérzetnövelő rugozása páratlan.Az egész Család nagyon szereti ezt a kecses hattyút.

- Önindító(felujított)25000.-más semmi.
- Kötelező olaj,szűrők cseéje.

Maszek szerelő.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2002
Előző autója? Puntó II Következő autója? Csak Opel!
Verdikt (8.1/10)

Opel Astra 1998 (1998)