Megbízhatatlan útitárs
Újonnan vettük, már akkor drága volt, főleg az apró extrák, amik más típusnál alapnak számítanak, így 3.3-ért van egy digit-klímás, 1.6-os fapados járművem mindenféle elektromos ablak és fűthető tükrök nélkül. Eddig úgy tűnt minden rendben, de aztán , ahogy letelt a gari jönnek a hibák.
Én csak az Astra F-hez tudom hasonlítani, de ennyi bajom. nem volt azzal a típussal. Ha megnézed a hibalistámat rájössz, hogy miért vagyok ennyire pesszimista. Ennyi pénzért egy fostalicskát kaptam, nem autót.
Szándékosan nem adtam meg a szervíz nevét, mert nem szeretnék előítéletet gyártani másoknak. Én régóta oda járok, de az az érzésem, hogy hülyülnek az emberek, mintha a hentest állítanák be autót szerelni. Nincs konkrét válasz a kérdéseimre, általános megjegyzéseket kapok, nem tudnak tanácsot adni, stb. Ja és iszonyat megbízhatatlan a munka amit megcsinálnak.
Szóval én ezzel az autóval befürödtem, ennek hamarosan kiadom az útját és veszek talán egy VW-t, hátha megbízhatóbb.
Üdv, M
- motorhőmérséklet jeladó, termosztát, lambdaszonda, fékbetétek, izzók, akkumulátor
Opel M....
Fenntartási költség | (2) | Évjárat | 2005 |