Magyar sárkány
Nagyon jó autó!Jó az uttartása, viszonylag kényelmes,jó a fogyasztása is (5.5l, télen kb:6.1-6.3 , autópályán klimával 5 liter alá is megy). Kicsit lehetne erősebb a motorja, néha kicsit lustának tünik, de sokszor nagyon megtátosodik és úgy megy mint egy repülő!Szerintem sok benzinest odaver, csöndes a motorja, könnyen indul még télen is.Nagyon sokat lehet pakolni bele, könnyen húzza az utánfutót is.Nagyon stabil, strapabíró autó, nem fogyaszt olajat sem, nagyon jó a klímája is,jó a belső kidolgozása is.Az alkatrész sem olyan drága hozzá.Télen kb 10km-t kell autózni, hogy teljesen bemelegedjen,de ez mindegyik diesel G Astrán igy van.Nagyon szuper ISUZU motorja van,(nem hülye a japán!).Német autóba japán motor ennél jobb nem kell, és szerintem nincs is.Sokan dícsérik az isuzu motort, én is csatlakozom!Nagyon szeretem a kocsit!!!!!!
- Izzitogyertya csere 1 db, de mindig ugyanaz 3 alkalommal is(igaz olasz lett belerakva 3x),izzitorelé csere(10 ezerért),kormányösszekötő rudazat bal oldalt és kormányösszekötő gömbfejek cseréje történt (ezek mind a rossz utak miatt!),stabilizátorrudazatot körbefogó gumi csere(kb:1500ft) ez is a rossz utak miatt :(
nem hordom szerelőhöz, amit kell és tudok én javítom
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | 206 | Következő autója? | - |