"KAMERAD" A stramm harcostárs aki kitart mellettem.
Hasznos kis darab ez. Sokat kapott, rengeteget mentem vele. Néha kifejezetten mostoha színvonalú úthálózaton. Járhatóbb földutak, zsákfalvak stb. Elment mindenütt. Nem lapul az útra, nem versenygép, de nem is hasalt a nyomvályúra és nem veri oda az alját minden kósza kapubejárón. A vacak útminőség (észak heves és baz megye) elpillesztette a felfüggesztést. Toronyjavítás harangcsere. Ez van ez nem "nyugat". Költözésnél, utazásnál, haverok, család cuccal is jól elfér. Németesen kemény ülések, stabil menettulajdonság. Nem nyiszog zörög mint a frank és latin kortársai. Na jó az ülés nyiszog na de a 150 kilóm mellett nem csoda:). A száguldás szerelmesei felejtsék el, de az "A ból B be biztosan" hívőinek ajánlott. A G egy jó konstrukció és nálam bizonyított az élet minden területén. Közel 180000 km után most kellett ráköltenem, de azt hiszem most egy ideig elkaristol az öregfiú nagyobb ráfordítás nélkül. Ajánlom, még használtan is, mindenkinek aki olcsóbb markáns igáslovat akar ami nem hagyja cserben.
- Futómű után állítás,lengéscsillapító, kipufogó csere (elrozsdált), kipufogógáz visszacsatoló szelep, elrohadt féktárcsák.
Papp Autóház Eger
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Peugeot 106 | Következő autója? | Lakást veszek úgyhogy marad a paci. |
Verdikt | (6.8/10) |