Juci, a család kedvence :) <3
Az autót kevés km-rel sikerült megvásárolnom tavaly nyáron a jogosítványom megszerzése után, egy öreg embertől, valóban öreg embertől aki alig használta az autót 75000 km volt benne.
A jószág brummogos hangja a kulcs elforgatása után hallattszott, szerelem volt első hallásra számomra.
Eleinte lustult mert mint mondottam öreg ember használta de a kezem alatt, már egy kicsit jobban pörög akár a kellemes 120 km/h -s tartjana jó 1x 160 al meg kináltam autópályán minden gond nélkül ment,azért többet nem bántom mégis csak lelke van :)
Az autó motorja kifogástalan régi vas 8 szelep sosem hagy cserben.
A fogyasztása most ettől a kitünő benzin motortól nem is olyan sok, (DE KINEK MI ) türhető.1X télen 10et meg evet a fene a böndöjét:)
Kivül belül az autó egyben van jó vele utazni, a váltó kattan a helyére ahogy azt a biblia megköveteli.
nem bánom hogy az F szériét választotam G re is telt volna DE az F jött be gyári rajt minden de jövöre kap új pacskert max 14-est hangja is marad a gyári ennyi
NEGATÍV TAPASZTALAT VELE:
-Ami kopik az kopik, amit cserélni kell azt cserélni kell és kész!
-Egyszer lemerítették az akksit márc 15 de, bikázzással indult!
- -Lengéscsillanpítók elöl - - -Kipufogó dobhegesztés,mert kilyukadt. - - Más nincs, csak tankolsz és SZÁGULDÁS! :)
Suca a szomszéd utcában.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2001 |