Autók » Opel » Astra (1998)

Astra 2.2 16v

Imádnivaló

Mielőtt megvettem , Mercedes cabriót akartam de ami hasonló áron volt abban özön kilóméter volt ami megérte meg eladták előttem. Így gondoltam mivel sokat gurulok és relatíve kevés volt a km , plussz első gazdás valóban garázsban tartott jó ötletnek tűnt és meg is hálálta . Külföldön van napi használatban az autó de sosem hagyott cserben és nem aggódom , hogy úton hagy. Pakolás szempontjából aki azt mondja kicsi , az nem veszi figyelembe , hogy a tető helyére is lehet RENGETEGET pakolni , persze ha csukva a tető de egy sedan is zárt ha már ahhoz hasonlítjuk. Az alkatrészek sima astra G nem drága de csak a kopó alkatrészeket kell cserélni. A tető hidraulika cső volt egy picit húzós mert az egyiket sos cseréltem vakáció miatt de a másik oldal javítása nem volt eget verő Magyarországon (Héfal kft.) Mindent összevetve fáj a szívem , hogy el kell adjam de végre sikerült találnom méltó utódot és két cabrio mégiscsak luxus még itt is . Csak ajánlani tudom mindenkinek . Ja még annyi aki károg a vászontetőre annak csak meg kell nézni egy tizenéves lemezt( sárvédőt ) , némely autón tiszta rozsda a vászon meg bírja ! A beázásról meg annyit , hogy a kollégám 5 éves Fiatjában állt a víz eső után az enyémben cseppet sem láttam kb 1000km esős autópálya után sem . Ülésfűtéssel én 5-6 fok hőmérsékletig tudom kinyitva használni , olyan a fűtése .

- Behúzótekercs,akksi, tetőhidraulika cső

Autószerelőként magam javítom