Autók » Opel » Astra (1998)

Astra G 1,4

Húzz barom húzz...

Mivel cégautó és ez a harmadik utáltam. Viszont ha ezektől elvonatkoztatok akkor elég jó autó. Nem vervsenyautó, de korrektul megy és elég jól fogyaszt. 10 liter felé csak full padlónál ment. Alapvetően megbízható. Nem romlott el rajta semmi. A kipufogó eddig mindegyiknél kilyukadt kb. 100 000-nél. És a lambdaszondákat is rendre elégettem (de ez nem csoda ahogy jártam velük.) Ugyanez vonatkozik a féktárcsákra.

Mindent összevetve pozitívan csalódtam benne. Azt hittewm, hogy sokal rosszabb lesz. De mivel zsinórban már a 4. Astrát nyúzom elegem van a márkából.
és

- a 30 ezres kb. 30-40eFT.
- 90 ezres 100 korul
- 150-es kb. 200

Miskolc Sajó, hámor

Bp. Sztráda (ez sokkal jobb)
lényegesen hamarabb megcsinálják és a szla is olcsóbb

Fenntartási költség (5) Évjárat 2003
Előző autója? Astra hegyek Következő autója? japó (Honda/Mazda/Toyota)
Verdikt (5.5/10)

Opel Astra 1998 (1998)