Autók » Opel » Astra (1998)

Astra 1,6 16v Caravan

Fehér Villám

Megvettem az autót 80000 kilóméterrel. Látszott rajta hogy használva volt keményen mivel 2.5-éves autóba 80000????? De megfogott els? ránézésre. Szép formályuk van ezeknek a kombi G-Astráknak. A felszereltsége is kiválló. A beltér szép és az anyagok is türhet?ek. Menet közben (ahhoz képest hogy 80000km volt benne.) minimális zörgést hallani. Azt is a csomagtér rolo adja, az meg új autókban is zörög, amin nem is kell csodálkoznunk, a mostani útviszonyok közepette. Egy kicsit felhangosítom a rádiót és kész. A motor szépen húz. Esetleg annyit a rovására kell írnom, hogy fogyaszt némi olajat is. De mondjuk ez bármelyik G-Astrára igaz. Egész halk, de ha pörgeti az ember szépen megjön a hangja. Ami nem baj mert szépen szól. Hirtelen nagy gázadásra mintha gondolkodna egy pillanatot, de ha megindul megy mint az állat. A vége kb 200-210 körül van de ez már nem stabil mert 190 után már eléggé ráz a kormány. Hiába azért ez nem sportkocsi. De azért nem rosz teljesítmény egy 1,6-ostol 80000km-rel. Az autónak különösebben nagy hibája nincsen, csak kisebb aproságok. pl:rezg? ködlámpa, nem világító középkonzol, az elektromos motor nem mozgatja az egyik tükröt.... Arról hogy szeretem e: Ímádom.... És nem is fogom egy darabig eladni.

- A középkonzolon a klima világitás, a bal oldali elektromos tükör (egyik irányba nem mozgatta a tükröt), a jobb oldali ködlámpa egy kicsit rezonált nem volt rendesen a helyén, az egyik hátsó olvasólámpa gombja beesett.

Opel Kiss-Gerencsér Autóház Zalaegerszeg

Fenntartási költség (7) Évjárat 2002