Autók » Opel » Astra (1998)

Astra 1,4 16v

Fapados de nem utálom

- Gyári féktárcsa+betét 4 évesen 60000 km-nél komplett csere /szégyen/90%-ban autópályán haszn.Amúgy is a fék egy takony
- Klímahűtő tömítés kb.65000 km-nél elhasználódott/szégyen/ 4 évesen nem?Mitshubishi Sigma 16 éves digitklíma és működik
- világítás kapcsoló meghalt,néha kapcsol de többször nem.
- vezetőülés recseg,ropog már régóta azt mondják gyári hiba
- ventillátor 3-as fokozatban 5 évesen mint egy lapvibrátor úgy szól azt mondták biztos leesett a súly róla.Ki a hibás Én, mert bekapcsoltam biztosan.Mitsubishi Sigma 16 évesen 8 fokozat és a 8.-ban hangja mint az Astra 1.-ben
- Váltószoknya amikor dobok egy R-et fentmarad-szerencse Opel találmány, baj nem tudsz 1-est váltani.
- Üzemanyagszűrőt cseréljen mindenki max.50000 km-nél különben alapjárat nuku.

Először csak a gari miatt-Márkaszervíz,majd 4éves kora után barátom aki gyorsabb,jobb,olcsóbb is

Fenntartási költség (3) Évjárat 2003
Előző autója? Vectra A Következő autója? Ford Mondeo