Ezüst puttony
Korábban 2 Swiftem volt(a régebbi), azokkal maximálisan elégedett voltam. A család kinőtte, ezért mindenképpen kombit akartunk. Először iszonyatosan ódzkodtam az Opeltől. Eme helyen elég sok rosszat olvastam róluk. Aztán rátaláltam jelenlegi "kicsikénkre". Kevés km, jó ár, magas felszereltség, igaz a vonóhorog nagyon hiányzik. A vétel után rögtön rakattam rá új 15-ös alufelnit, Dayton D200-as 195/60/R15-ös gumikkal. Sokat dobott rajta. A kaszni tavaly őszig kifogástalan volt, akkor sajna nekitolattam egy fának. a hátsó lökhárító benyomódott, a festéken viszont csak két karcolás látszik. Azért ez "anyagból" van!! Ami nem tetszik: Minden hónapban kijön rajta valami, ami korábban a Suzukiknál számomra ismeretlen volt. A kocsi belső tere elég sivár, úgyhogy fel kellett dobnom színes üléshuzattal, mert úgy nézett ki mint egy halottaskocsi. A külső megjelenése viszont szerintem bárhol megállja a helyét. A csomagtartóba aztán tényleg mindent be lehet suvasztani. A fogyasztásáról annyit , hogy mivel zömmel városban megyek az étvágyát nehezen tudom 9 liter alá vinni. De hosszabb távon is 7 liter felett van. Ezért lehet hogy lecserélem hamarosan valami japcsi dízelre.(bár jelen gázolajár mellett???)
- Bal első tompított izzó, bal első helyzetjelző, bal első ködlámpa izzó,generátor szénkefe csere 83000-nél, teljes első fék generál(féktárcsa + fékpofák), hátsó fékdob(kézifék behúzva maradt....), hátsó kipufogódobon külső lemez lerohadva, hangja a régi, nem bántottam, 78000-nél vezérműszíj + görgők
Maszekon hordtam, (megjegyzem eddig minden autómat), Horváth autószerelő, Baja, tökéletesen elégedett vagyok, mindent meg lehet vele beszélni.
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Swift Sedan | Következő autója? | Valamelyik japán gyártmány |