Autók » Opel » Astra (1998)

Astra Astra G, Classic II 1.4 Twinport

Ezüst golyó

Astra G kaszni és Astra H motor. Gondolom látásból mindenki ismeri.
Májusban láttam egy Opel szórólapon és döntöttem el, hogy veszek egy ilyen autót. Az el?z? autóm is Opel volt így a beszámítással nem volt gond. Ajándékba volt a légkondi, közp.zár, klima és az utas oldali légzsák (Family csomag) és még a CIB lízing is besegített a modellnek, hogy jobban fogyjon.
Június óta vezetem, teljesen meg vagyok elégedve vele.
Két embernek tökéletes autó, az 1.4-es pörgös motor elegend? teljesítmény nyújt még üzemel? légkondivnál is. (Négynek már kissé sz?kös a csomagtér -5 ajtós modell- és a teljesítmény sem elegend? mindig. Ugyan Family, de lehet?leg kicsik legyenek a gyerekek.) A fogyasztás kedvez?: vegyes/városban 6.8-6,9 literrel járok. Kissé kemény a rugózása-mondhatni sportos-, néha pattog az úton, de meg lehet szokni. (Ha terhelve van nem érezhet? a probléma)
Az elmúlt 5 hónapban volt egy szlovén-horvát kirándulás és több lakásfelujításhoz szükséges padlólap-csempe-kád fuvar. Mindig minden befért hisz a hátsó rész jól variálható.
Jó jönne a világítás is hátsó üléseknél néha, ez ami negatívum. Ajánlom mindenkinek aki csak autózni szeretne-tisztességes kompromisszum.
U.I: Az Opel szervízek közt érdemes válogatni, van ahol 18 kHUF az olajcsere van ahol csak 11 kHUF.

- Egyenl?re semmi

Fenntartási költség (8) Évjárat 2005
Előző autója? Astra G 1.7 DTI Következő autója?
Verdikt (7.8/10)

Opel Astra 1998 (1998)