Autók » Opel » Astra (1998)

Astra 1.4 club caravan

Egy rakás szerencsétlenség, fémbe zárva

o kilométeresen vettem ujonan,a formája fogott meg.Rendszeresen hordtam szervízbe 10-12ezer km-ként olajcserére.70%ban külföldön ,nyugat europában jártam vele.
Az utolsó Opel az életemben az biztos!Ennyire rosszminőségü autóm nem volt még soha!Vetekszik a tavriával.Többet vártam töle,még a minimális elvárható szintet sem üti meg.Személy szerint akit tudok lebeszélek róla.Lehet hogy csak az én autom volt elátkozva,de még egyszer nem probákozom a tipussal.

- EGR szelep 4db,trafo sor 2 db,lambda szonda 2 db,katalizátor 1 db,lengéscsillapító2 garnitura,sebváltó rudazat,kuplung,Sebváltó csere (megrepedt a ház)Bh sárvédő ív kirohadt(Sérülés mentes az autó)belső levegő keringető motor ko,kormány mű csere....stb...

opel márka szervíz 1 év,nem hivatalos opel szervíz.

Fenntartási költség (1) Évjárat 1998
Előző autója? Carina e Következő autója? Toyota