Egy nagy sz*r!
Megítélésem szerint bizonyos szempontból jó autó lehetne. Az hogy roppant kényelmetlen, fapados az egy dolog. Az hogy a fogyasztása nagyon jó az tény. Mint az is hogy kiforratlan teknika miatt minden ami lehet elromlok rajta.Az enyém azzal kezdte, hogy a tágulási tartályt és a hüt?rendszert telenyomta olajjal egy hosszabb út után. Megdöbbentem, de a szerelöm megnyugtatott, hogy valami olaj hüt? átlyukadt az a baj de ez szinte mindegyiknél elöfordul. Cca.:60 eFt-omba került a javítás. Fél év mulva a klima hüt?je lyukadt ki. Orba- szájba foltozták mivel nem akartam megint kb. 70-100 eFt-ot költeni utángyártott beszerelésére. Azt mondták a klímások ne aggodjak minden 3 évesnél öregebb Astrának kilyukad a klíma hüt?je.Fél év elteltével elkezdte kinyomni a vizet a kiegy. tartályból. A fütése is elment, azt modják a szerel?k széri hiba valószínüleg át repedt a hengerfej vagy a tömités. Csak az hogy levegyék és visszategyék a hengerfejet min. 100-150 eFt., de komolyabb baj esetén kb.200-300 ezerre lehet számolni. Hát ezt már nem csináltatom meg, inkább tuladok rajt így.
- Minden ami tud elromlik rajta cca. 1 év alatt!
Fenntartási költség | (2) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | Omega | Következő autója? | Omega |