Egy megbízható családi autó
Nagyon szeretem ,bár nem egy versenyautó ,110-120-as az utazósebessége ,ekkor a fogyasztása kb 6,5 l . Ha vegyesen van használva (inkább városba klimával) akkor a 8litert szigorúan megeszi .Végsebessége 180Km/h felett egy kicsivel.
- Megtett 60000-km alatt nekem egyedül az AGR (kipufogógáz visszavezető)szelepem adta meg magát ,én minden 9000 km után olajat és levegőszűrőt cserélek ,amit meg is hálál .Nekem semmi problémám nincs vele ,egy megbízható autó szerintem.
Autómnak olyan gondja volt ,hogy melegen nagyon nehezen indult.Amikor leállitottam akkor kerregő hangot adott előlről.Ezt a hangot az AGR szelepem adta.
Opel Nádorhoz vittem (Győr),ahol megállapitották ,hogy katalizátor cserére van szükségem ami 287.000 ft ,mert gondolom az volt nekik éppen raktáron.De ha katalizátor gondja lenne,akkor megnövekedne a co szint ,ha odalépek a gázra ,akkor nyúlna a kipufogó +lenne kartelgáz de ez nem volt .Szépen rendeltem egy eredeti Delphi AGR szelepet 18900ft-ért és én kicseréltem magam .Úgyhogy ennyit erről a szervizről. Tudásuk 0.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | escort | Következő autója? | Ford Mondeo, Opel Vectra |