Egy jól összerakott német versenyző.
Előző autóm egy 1.6-os A Vectra volt, azt 400 000 km-rel adtam el.IMÁDTAM!
Ezek után egy évig kocsi nélkül voltam. Majd egy érdekes sztori folytán egy Opel kereskedő udvarán láttam meg ezt a szép autót. Akkor nem kerestem konkrétan Opelt, de örültem hogy az lett. Szép, sérülésmentes, sajnos csak egynégyes, de 2 éves 50 000km-t futott és jól is néz ki.
Sokfelé jártam ezzel a fekete csodával az elmúlt néhány hónapban, de meg vagyok vele elégedve. Dinamikus, jól húz, robbanékony, tisztességesen lehet vele előzni minden helyzetben. Nyomatékos a motorja, ez már vezérmű láncos, ez kissé furcsa volt számomra először, mert az előző gép szíjjas volt. Elegáns, 5 ajtós létére nagy csomagtere van(kategória társaihoz képest), kényelmes számomra, a váltója rövid úton jár és nagyon pontosan kapcsolható. Eddig nem vallott szégyent egy közlekedési helyzetben sem. A klíma hatásfoka jó, nem tolakodó. Ez most néhány évig megmarad.
- Eddig még semmi sem romlott el rajta összesen 3 hónapja van nálam.
Egy nagyon régi Opelguru, akihez az A VECTRAmat is hordtam, de még csak körbenézte, majd olajcserekor találkozunk.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Vectra A 1.6 8V | Következő autója? | Még nem tudom, de 100% hogy az is Opel lesz. |
Verdikt | (8.6/10) |