Autók » Opel » Astra (1998)

Astra 1.4 16v ecotec

Egy gyönyörű, sportos ékszer

Nos nekem nagyon bejött ez a ,,kis´´ drágaság! Nagyon megbízható, egyhuzamban mentem vele 1000 km-t is és csak benzin kellett bele az is csak 1 tele tank!A szokásos kopó alkatrészeket persze cserélni kellett pl.:ékszíjj, olajszűrő, benzinszűrő, vezérműszíjj, stb. Előzésnél gyakran érek bele a 6 ezres furdulatba és mégis bírja! A 90-es ménes pont elég ehhez a kasztnihoz, pláne úgy, hogy a legtöbb 1.4-es blokk 75 lovas.(Utólag rakattam bele klímát, az egy kicsit érzik rajta ha be van kapcsolva).195/60-as gumikkal és 15"-os kerékkel járok és meglepően jó az útfekvése!A futómű kellően kemény mégis kényelmes vezetni!A belső nagyon szép, nem kattog(jó most talán a fényváltó kapcsolót ki fog kelleni cserélni), de mindent összevetve ha sportosan akarok vezetni akkor sportos, ha kényelmesen akarok vezetni akkor kényelmes, biztonságban érzem benne magam!Egy hosszú út után sem elgémberedetten kell belőle kihajtogatnia magát az embernek a kocsiból

- Semmi, csak a szokásos kopó alkatrészek amit időnként cserélni kell!(olaj-, benzinszűrő stb.)

Mivel autószerelő vagyok, így magam szereltem!:))

Fenntartási költség (9) Évjárat 1999
Előző autója? Renault Megane Következő autója? Opel Astra H