"Drágaszágom" :-)
Nagyon szeretem a kocsit, persze a mai modern dizájntól messze áll..a beltér is spártaibb, de ez 1 régi bevált technika! :-) Utólag szereltettem bele tempomatot, kapott Irmscher és OPC kiegészítőket valamint 17es Momo felniket, Remus rendszert stb-->így már az új kocsik között sincs miért szégyenkezni. Nem mellesleg: szerintem a "G" Astra sokkal szebb, mint a "H", de ezzel így vagyok a 4es és 5ös Golf-al kapcsolatban is.
- Szelepház tömítés megadta magát: ezért cserélni kellett a vezérműszíjjat, tömítéseket stb...azért 1 Isuzu technikába nem szabadott volna a lengyeleknek utángyártott tömítéseket tenni...mindent cseréltünk Isuzura-->így már jó eséllyel nem lesz gond a következő 100 ezer km-re a motorral. Más gondja nem volt!
Először a Schiller-hez hordtam: az elvégzett munka alapján: ajánlani tudom, bár az árak...financiális okokból más szerelőt kerestem: ahol ugyan azért a pénzért nem GM olajjal, hanem Mobil 1el kényeztetik az "Asztit"...persze az alkatrészeket is jóval olcsóbban szerzem be..ne utángyártott vackokra tessék gondolni, azt nem tennénk bele!
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Swift | Következő autója? | Skoda Superb II. |