Csodasárkány
Egy igazán megbízható darab, ez a japán motor és turbó, ami benne van a kocsiban, egy igazán kivételesen jó konstrukció. Igaz csak 75 LE, de azt teljesen leadja, és mellette nagyon nyomatékos. Az átlagfogyasztás valóban 5 liter. Ha vigyáz az ember arra, hogy hidegen 2000-es fordulat körül váltson és ha már meleg a víz, akkor pörgesse a motort, akkor ki megy a világból is ezzel az autóval. Astra G hibája vagy inkább a hazai utaké, hogy a nyomtávrúd, toronyszimmeringet 5-6 év után cserélni érdemes. Szervízzel nem volt problémám, mert vittem-hoztam és mindig kész volt időre, sose akartak rám sózni plusz javításokat, csak ha meggyőződtem én is róla, hogy tényleg csere mondjuk a fék. Nagyon rendes srácok és korrekt áron dolgoznak, mert mindig gyárit vettem és ha probléma is volt vele azonnal kicserélték szó nélkül. Ja és a szalonban megvárhatom az autót hogy elkészüljön. És legalább értenek is hozzá.
- Olajpumpa szimmering, egyébként csak szűrők és olajcsere, fékek cseréje.
Opel Molnár M0 Csepel 2310 Szigetszentmiklós, Háros u. 51.
Opel Molnár Dunaharaszti, Soroksári út 65/c
Gyorsak, olcsók, barátságosak, igazán családias hangulatú szervíz, ahol bemehetek és nézhetem, ahogy javítják az autómat! Megbízható, pontos társaság!
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Mazda 6 |