Az igénytelen igavonó
Szeretem az Astra-t! Semmi gondom nem volt vele! Szinte csak városban használom, egyed?l a 9-10-11 literes fogysztását sokallom pedig nem is hajtom a végtelenségig nem pörgetem ezerrel! Városon kiv?l viszont egy dizelt megszégyenit? adatokat produkál! Egyszer lemértem ha szigorú 90-nel megyek mennyi az eredmény: 5.65 !!!!!! Amúgy 110-120 -al szoktam közlekedi ott 6.5-7.0-es átlagot simán hozza!!
A szokásos tipushiba a vezet? oldali nyekerg? ülés és a néhol akadozó pontatlan váltó! Ehhez a pörg?s mocihoz tehettek volna rövidebb úton megvezetett váltót! Most igy ami a téli id?szakon el?jött még az inditás utáni váltakozó alpjárat, hol fölvágja 2000-ig hol visszaengedi, mintha nem tudná az autómata szivató, hogy mi újság.
Ami a futómüvet illeti az kircsi, fiatalos sportos kicsit kemény nagyon jól tapad nem nagyon akar letérni az ivr?l igaz én a gumikat 195/50 es re cseréltem! Ja ami az OPELokra rákiabált olafogyasztást illeti az nálam egy cseppet sem igaz! Szinte decire pontosan annyit vettem ki belöle, mint amennyit belettem a két olajcsere alkalmával.
- Az elmúlt 2 év alatt mióta nálam van semmi sem romlott el rajta, egyed?l ami tipushiba, hogy lerohadt a hátsó kipufogódobom egyszer?en megette a kondenzvíz! Raktam föl helyette sportdobot, de az el?tte lév? / katalizátor-középdob/ annyira lefojtja,hogy semmi hangja, mintha gyári lenne!
- Ja és öt éves korában dobtam ki a gyári akksit, ami szerintem korrekt, aki vesz bele másikat csak BANNERT vegyen, nekem is az van és nagyon meg vagyok vele elégedve!
Saját magam végeztem a köt. szervizt. igy olcsóbb! Olajcsere full sintetic motorolajjal 10 rugó ! Ebbe benne van a leveg?+olajszür?
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2000 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |
Előző autója? | bravo | Következő autója? | Még nem tudom mit veszek, talán egy 100le 2000-es diesel astra-t |
Verdikt | (6.8/10) |