Autók » Opel » Astra (1998)

Astra Astra GCC 1.4

Annyi kolbász, mint nap

Az én Astram "full extras" kivéve b?r. Húz rendesen, "nem nagyon" van ellenfél a zsúfolt városban mert mindenhol jól be lehet vele férni.
Az autó tágas, kényelmessebb például az Octaviánál aminek a kasznija sokkal nagyobbnak látszik.
Elég nagy a csomagtartó.
A m?szerfal lehetne szebb, de azért tetszik.
A m?anyagok könnyen karcolódhatnak benne arra vigyázni kell. Jó kis családi autó.
A fogyasztás terén elég jó eredményeket is elértem, álatalában dinamikus vezetés mellett 8 litert eszik városban és amúgy meg 6-7 litert (persze ha nem nyomom neki városon kívül).
Az 1.4 90 LE-s motor hegyen kicsit gyenge.
Ha tehetném akkor ugyanebb?l a modellb?l vennék egy 2000 ccm motorral felszerelt gépet.
Nagyon jól szól a gyári hang cucc. A cascoja havonta 10 000.

- A 45 ezres szervíznél a szokásos cserén kívül volt fékbetét csere és kipufogó dob csere. A kipufogó dobra azt mondták kés?bb, nem kellett volna kicserélni mert csak a külseje hámlott le (mint a saláta levél) amúgy az jól m?ködött. Több Astran lehet látni ezt a hibát. Az újabb G astrákon már kisebb méret? kipufogó dobot lehet látni.

Opel Maxabo. Egy kisebb törés kár miatt vittem oda, mert ezt ajánlotta mindenki. Nem akarom ?ket bántani, de nem végeztek tökéletes munkát. Jó azzal számolni, hogy az autó nem készül el id?re. Szerintem a flotta javításhoz vannak szokva és ha egy magánember megy oda az autójával, arra annyira nem figyelnek oda.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2002
Előző autója? Polo Következő autója? H Astra, Ford Focus