Adagoló faLÓ
2003-ban vásároltam az autót Bp-en. Úgy tudom Belgiumból került kis hazánkba. A formája és a felszereltsége (elegance) miatt lett vonzó számomra. Magára a diesel-re a barátok, ismerősök beszéltek rá fogyasztás/üa.ár végett. Két évig minden happy is volt, szerettük nagyon. Kényelmes tele extrával 4-5l/100km fogyasztás minden OK! Na aztán kezdődött a fekete leves. Egy szép tavaszi napon a klíma behalt. (gáz elillant,hűtő kilyukadt).Rá pár hónapra egy előzés közben az autó megtorpant (motor kontrol lámpa kivillant) és a gépállat felvette egy kompresszió mentes trabant paramétereit. 80-ról 100-ra 5km kellett, hogy felgyorsuljon. A szerelőm, mivel a számítógép nem írt ki különösebb hibát, adagoló specialistához küldött. Na ez az úriember mikor közöltem vele, hogy mit is hoztam neki vizsgálatra, köszönés helyett csak ennyit mondott:Jó sz.r szemét autód van komám, add el gyorsan! Köszi, én is szeretlek - gondoltam magamban. Majd közölte, hogy kár újítgatni, a bontott meg lutri. De ő beszerzi nekem 280+áfa-ért. Hoppá! Ja, és típus hiba állítólag, az új sem fog többet kibírni. Végül mégis a felújítás mellett maradtam, de így is 278eFt-ban állt meg. Hab a tortán, hogy szerelés közben egy 1.5cm-es fém darabkát találtak a kartel aljában amiről kiderült az egyik hajtókar perselyből tört ki. Hajtókarok felújítása újabb 80eFt. Jelenleg reggelente letekerem az akksit mire őméltósága beindul, de egyszerűen nem találjuk, hogy hol levegősödik le a rendszer. Összegezve nem életem üzlete volt, de még mindig boldogítjuk egymást.
- ABS jeladó 36eFt,ADAGOLÓ 278eFt!hajtókar 80eFT,klímahütö 50eFt,ajtó rugó 8eFt,
Bíró Ferenc Szarvas Korrekt,megbízható,olcsó.
GrÁf kft. Szarvas Korrekt,megbízható,közép árkategória,igényes jól felszerelt mühely.
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 1998 |
Előző autója? | escort | Következő autója? | audi,BMW |