A spórolás bajnoka
Kellemes csalódást okozott a márka. Megbízható, kényelmes, jól pakolható. Jó úttartás,jó fékek. Ami talán a legjobb az 5-5,5literes fogyasztás. Kis kellemetlenség a nagy hidegben nehezen éledő fűtés, bár ez a modern dízelek átka. Naponta használjuk, ment a jó hazai úttipusok mindegyikén ,de jól tűri a földutat és az autópályát egyarát. Bár motorja nem versenyre született jól lehet vele boldogulni, cserébe Isuzu minőség.Szerintem jó ár-érték arányú olcsón fenntartható autó. Egy-két dologra érdemes figyelni, például ha a víz és az olaj összekeveredik az szinte biztos olajhűtő hiba, jól meg kell nézetni profi helyen, mert más esetben könnyen leszedetik az emberrel a hengerfejet fölöslegesen, mert egy kókler szerint az olajhűtő jó pedig csak rosszul nyomáspróbázta. A légtömegmérő pedig nem adott hibajelzést a műszerfal hibajelzőjére csak nem mindig ment az autó normálisan,de a hibakódolvasáson kiderült a hiba.
- Karbantartás + első féktárcsa és betét csere(30.000Ft ATE)+fordulatszám jeladó(22.000Ft) szakszervízben. - Légtömegmérő(18.000) bontott garanciával. - Olajhűtő 150000-nél(32,000Ft)vadonatúj. - Önindító 140000-nél komplett felújítás forgórésszel(18.000Ft)
Ismerős szerelő.
Körös Auto Békéscsaba
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | 80Quattro | Következő autója? | Opel AstraH 1,7Cdti ha tehetem Audi Quattro |
Verdikt | (6.7/10) |