A megbízható
Ismertem az előéletét(Magyarországi,szervízkönyves,leinformálható) a kollégámtól vettem meg és ő nagyon vigyázott rá.A gép tökéletes állapotban van mind karosszériailag,mind mechanikailag,rozsda sehol(még eredeti Német),motorja csendes,futómű stabil de egy kicsit feszes,nem zavaró.Szeretem a formáját szerintem a mai napig gyönyörű(csapott hátú),nagyon élvezet vezetni,most lesz a 20.szülinapja,de ez egyáltalán nem látszik még belül sem,nagyon nem amortizálódik,gondolom jó az anyaghasználat.A motor nem egy bajnok 1,2(65 LE)láncos,de engemet egyáltalán nem érdekel!Olajat nem eszi,kulturált a járása,bármikor el merek indulni vele sok száz kilométer távra is és tudom,hogy bírja,nagyon megbízható.
Egyszer már volt anno G Astrám egy 1,7 (Isuzu)motoros,de azt nem szerettem így mert amit az üzemanyagon megspóroltam,az a szervízre el is ment az irreálisan drága alkatrészárakra.Szerintem tök mindegy hány éves autót veszünk ha nem volt megfelelően karban tartva,szívhatjuk a fogunk na meg csak ürül a pénztárca.Kiváncsiságból elvittem egy öreg autószerelő szakihoz,hogy nézze át,tegye gépre és informáljon.SEMMI HIBA!!!Örülök hogy ezt választottam!
- Semmi
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1998 |