A kedvenc szürkém
2008-ban vásároltam ezt a szép állapotú szürkét.1-2 rozsdapötty volt a két hátsó sárvédő íven és a tanksapka körül.Kijavítattam és tetettem bele műanyag dobvédőt.Nem volt vészes mert azt hiszem 6000 volt egy pár,de megéri ennyit befektetni ha hosszabb távra tervezi a megtartását.Sok sár tud lerakódni a kerekek felett,és tulajdonképpen sosem szárad ki.Nagyon jó autó.Igénytelen.Nekem nagyon bejött.Jelenleg is ezt használom.Fogyasztása is nagyon jó,nyáron vegyes használatban 5.5-nél,(de egyszer kijött 5.2-re) többet nem eszik.Ez tuti!Télen sem vészes.7 ből megáll.Hosszabb utakat is jól bírja.A kormányzása kicsit nehézkes,bele kell kapaszkodni.Jelenleg sajnos egy kisebb probléma keseríti meg az életemet mert a meleg motor leállítása után ha újraindítom felpörög a motor sokszor leszabájozásig.Ennek a javítása folyamatban van.Alapjárati motort és folytószelep állás érzékelőt cseréltek de nem lett jó.Szerintem nem egyedi az eset.Ha esetleg valaki hasonlóképpen járt már és van használható ötlete felvehetné velem a kapcsolatot. b.gyula1978@citromail.hu e-mail címen.Sajnos az Opel szervíz sem tudta idáig kideríteni a hibát.Tömören ennyi.
- 2 hátsó lengés csillapító - vezérműszíj,vízpumpa,és ami vele jár - alapjárat motor - folytószelep állás érzékelő
Opel szalon
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1999 |