A Germán Csoda
2006-os év elején vettük az autót, szóval nagyon sok tapasztalat még nincs vele, de az eddigiek magukért beszélnek.
Az első és legfontosabb, a szervízben nem csak addig voltak kedvesek míg meg nem kötöttük a szerződést, utánna is készségesen segítettek mindenben, emberien álltak hozzánk = Jó pont. Mindemellett a környéken nekik volt a legkorrektebb ár/felszereltség+extrák ajánlatuk.
Az elején még óvatosan bejáratósan használtam az autót, de alacsony fordulatszám tartományban is korrektül ment, agilis maradt.
Maga a motor frankó, nem fogyaszt sokat, halk, méretéhez erős (90 LE), és a változó szelepvezérlés megteszi a dolgát, simán lehet vele visszakapcsolás nélkül előzni. Egy nagyobb gázfröccsre határozottan meglódul a kocsi.
Nagyon stabil, nem billeg, nem ráz, jó gumikkal kiválóan kezelhető.
Belül kényelmes, nem az az elfekvős francia, hanem biztonságérzetet ad. Korrekt össszeszerelés, semmi illesztési hiba. Optima felszereltséggel: klíma (manuális), abs, szervó stb.... Tágas belső tér öten sem szükös.
Külsőre még ma is tetszetős forma, az ötajtós változat még kissé sportos is...
Mit mondhatnék, remek kis autó ennyi pénzért, mindenkinek csak ajánlani tudom a kategóriában.
- Egyedül a biztonsági öv visszajelző lámpa nem akart az istennek se szólni ha nem voltam bekötve. Elvittem a szervizbe és pillanatok alatt rendbe hozták. Elötte, azóta semmi.
Opel Marshall Sárvár
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Swift | Következő autója? | Opel valami, talán Astra H v. VW Golf |
Verdikt | (7.7/10) |