1.6 bringa- és bandaszállító kombi
G astra kombi. Minden elfért eddig benne, amit belepakoltam, akár a mountain bike-om, akár a család, akár a több napos horgász cucc 3 emberkének vagy a meccsre járáskor 5 ember +felszerelés. Kényelmes autó nem ráz nem is túl puha és nem kopog benne a műanyag, mert puha, nem olyan mint az újabb autókban(!). Kifogástalan kárpitozása van, már ami az akkori trendet és minőséget dícséri. A motor olyan amilyen 1.6 eszi(ette) az olajat a Castrol GTX-et nem eszi/annyira:) előtte havonta töltöttem utána most 4 hónapot is kibír. Egyszer hagyott eddig csak cserben, amikor a generátor diódái elszálltak valahova, akkor se kép se hang, vontatni kellett hazáig. Azon kívül egy szerencsétlen téli padkázás miatti lengőkar csere, amit haver cserélt 25 perc alatt így anyagárban olcsón megúsztam. Összességében teljesen elégedett vagyok vele jó autó, sokáig nem szeretnék tőle megválni! Egy hasonló méretű de erősebb kombi kellene majd helyette.
Újabban kerékcsapágy cserére is szorul, mert most már igen csak van hangja :(- Azóta ez orvosolva lett, most első futómű felújítás (szilentek, csapágyak, stabilizátorok) lettek cserélve, nem egy nagy összeg és még bőven elment volna, de ahol bal oldalon már kopogott vagy lógott kicsit ott párban vettem és cseréltem szóval fele ennyiből is meg lehetett volna úszni.
- -Generátorban a diódák-komplett generátor csere lett - -első kerékcsapágy készlet 35e - -első futómű kanyarstabilizátor szilent jobb-bal darabja vagy 300Ft viszont iszonyat rossz helyen van alig lehet hozzáférni, hogy ki lehessen cserélni. - -első futómű függőleges stabilizátor rúd jobb-bal 6e Ft - -két első toronycsapágy(ill. ez csak egy nagy gumiharang csapágyhoz annyi köze van hogy annak hívják másban nem igen hasonlít csapágyra) darabja 6e -
autószerelő haverok, hol ide hol oda-minden problémára van megfelelő haver szaki :)
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | suzuki a mi autónk :) | Következő autója? | Mitsubishi, Toyota |
Verdikt | (6.6/10) |