Türkiz az örökszépség
Szép napot !
A szépséget 2001-ben vettünk Sárospatakon az egyik ismerősünk ajánlásával és akkor árkategóriájával ez volt a legjobb választás ,igaz 1.7 dizelt akartunk de akkoriban még egy autó árat kellet volna fizetni érte ezért maradt ő.
Röviden második tulajok vagyunk és még gyerek voltam mikor megvettük ,és most én használom illetve költök rá mert munkába használom mer nem látom értelmet másik autót vételének ,mert azzal csak buknak ,meg másra is lehet költeni a pénzt.
Amúgy az autóról röviden nagyon a család szívéhez nőtte magát megbízható,hűséges autó sokáig garázsban állt mert második autóként használtuk de mikor eladtuk a második autót ellövettük a garázsból és leporoltuk :) és igaz némi dolgot cserélni kellet rajta de 20 éves autó persze kel mit ,de olcsók az alkatrészek ettől nem kell félni. 1.4 se motor megbízható és elnyűhetetlen , a kaszni nálam még nem rozsdásodik de azért mert hatra időben dobbetéteket szereltetem :) mivel nagyon szeretem ezert sok mindent cseréltem benne, ac pumpa,feszítőgörgő,vízpumpa,lengéscsillapítók,friss váltó és kézifék szoknya,alvázvédelem,tetőkárpit,váltóbőr szoknya olaj mindig volt időben cserélve benne és sorolhatnám ,de nem bánom mert a fogyasztása jó és megbízható. idővel karbon fóliáztatni akarom a motorháztető,a tetején és a csomagtér ajtót illetve led izzókat cserélni benne hogy fiatalosabb legyen a megjelenése és takarékoskodjak a akkuval :) hát röviden ha ennyit tervezek még akkor tudni hogy nem megy eladásra :) Remélem kedved adtam egy hasonló jó autó vásárlásához.
- Ac pumpa,lengés csillapítok,vízpumpa,
Ismerős barát