Tipikus Opel
Nagyon praktikus és jó autónak tartom, felszereltség szempontjából nekem teljesen megfelelő, a fentartása nevetségesen olcsó, de labdába se rúghat egy "mostani autó" mellett, ahogy telnek az évek egyre elavultabbnak látom... 1.4 8V 82 LE nekem untig elég , legalábbis egyenlőre, ...fogyasztása teljesen jó, alkatrészeket szarért- hugyért lehet hozzá kapni, és marha egyszerűen javítható...nah és a bontók szarásig vannak hozzá való alkatrészekkel.
- Három és fél év használat után a következő tapasztalataim vannak: - - tipikus Opel "betegségek" megjelentek rajta :), volt hogy párás reggel nem volt kedve beindulni, vagy beindult, de rögtön leállt, aztán megszűnt mindenféle javítás nélkül a probléma... - Az önindító szénkefét kellett cserélni rajta. - A rendszeres szervizelések mellett szinte semmi gondom nincs vele... - - Kisebb nagyobb átalakításokat csináltam az autón amióta megvan: - - lökhárítók "simítása" - - hátsó sárvédőívek/ tankkeret javítás - - 16" alupapucsok - - FK 35-35 ültető - - xenon lámpa Angel Eye Sonar fényszóróval - - Dectane lexus hátsó lámpa - - Az autót a magyar utak minőségtelensége miatt visszaalakítottam teljesen gyárira, ugyanis az ültetéssel mindent "felszedtem" vele, illetve kényelmetlen is volt. A xenon ása "tuning-lámpák" a rendőr miatt kerültek le... - Megvagyok az autóval elégedve, már 16 és fél éves, de helytáll a fiatalabb autók táborában is.
Otthon javítgattam, műhelyben és a melóhelyemen szerelgettük...amikor megvettem még vezetett szervízkönyves volt...
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1995 |
Előző autója? | Opel Corsa A 1.2i | Következő autója? | Grande Punto 1.3 M-Jet |
Verdikt | (7.4/10) |