Szép kis kedvenc!
Használtan vettem az autót,129000km-volt benne óra szerint.Kicsit megiedtem tőle de azt mondták hogy ez egy diesel-nek semmi.Igy megvettem egy kereskedőnél. Nagyon tetszett. Szép hófehér,sehol egy rozsdafolt,alufelni,185/60-as gumik,gyári fekete lökös,stb.Szóval jó volt az öszkép.Haza is vittem, meg kell mondanom,hogy diesel létére meglepően halk a motorja,kicsit tohonya,dehát nem egy 1.9-es pdtdi!De én így szeretem ahogy van.Mai napig nem bántam meg hogy ezt vettem ,főleg a fogyasztás miatt, nyáron voltunk vele a balcsin. Legtöbbet Zamárdi és siófok között kocsikáztunk light-osan 70-kével fogyasztása, 4,7-volt nem muszáj elhinni,én se hittem el de ez volt az igazság.Szó ami szó nekem nagyon bevált ez a kis opel.Ami meg az alkatrész cserét illeti mindíg csináltattam rajta valamit,mikor volt egy kis+pénzem,még ha nem is romlott el bene,ezér olyan hosszú a lista. Ja és soha de soha nem hagyott még az úton,ez +pont.
- vezérműszíj,olaj ,szűrők,ékszíj,talpasok,4 lengéscsillapító,kuplung szerkezet,hengerfejtömítés,teljes fék generál,ablaktörlő lapátok,pollenszűrő,porlasztócsucsok,kormánygömbcsuklók
haver autószerelő,opel májer nagy penge!Ha ő szerelte az autót mindíg hibátlan volt!!!!
Fenntartási költség | (2) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | lada | Következő autója? | toyota corolla |