Sredder szökevény
Az autót életem első kocsijának vettem 2005-ben. Többre nem is volt jó. Csak gyakorolni a manőverezést. Pár nap használat után se szó se beszéd, megállt. Gyújtásvezérlő elektronika beadta a kulcsot. Otthontól kb 20 kilométerre. Vontatás a szervizig és csere. Pár héttel később lambda szonda szintén útszéli cserbenhagyással lerohadt. Az olajat legelejétől folyamatosan ette és folyatta is. Szinte soha nem volt benne olaj. Képtelenség volt letömíteni a több részből álló olajteknőt. De, ha sikerült volna. A dugattyúgyűrűk mellett akkor is "megette". Az autószerelők is úgy néztek rám mint egy gyerekgyilkosra a sredder szökevény miatt. A hengerfej simán a hőtől megvetemedett. Kopott volt a motor is. Kartergáz kinyomta a nívópálcát a végén. Ezután döntöttem úgy, hogy nagyon rendbe rakatom. 2008 körül volt egy teljes motorgenerál. Reménykedtem benne, hogy helyreáll a olajfogyás és a megbízhatatlansága is (télen nem indult). A remény egy szép 2008 júliusi napon szertefoszlott. Amikor szintén otthontól távol mintegy 100 kilométerre hengerfejes lett Tihanyban. Akkor döntöttem el, hogy megy a háztól. Tihany felé menet az egyik emelkedőn elforralta a hűtővizet. És megfogadtam, hogy többet soha Opelt! 2010-ben nagy nehezen sikerült eladni alkatrésznek. Azóta is rémképek gyötörnek, ha egy áruházi parkolóban bosszankodó Opel-est látok.
- Olajfolyás mindenütt, hengerfejes lett, minden karosszéria eleme elhamvadt. A tetőkárpit undormány módon unottan lógott(elengedte a ragasztás) Fényezés gusztustalanul kimattult. Egy gyújtásvezérlő, Lambda szonda teljesen kimúlt.
Bubenik autószervíz
Osztotics autószerviz