Autók » Opel » Astra (1991-2002)

Astra 1.4 16 Ecotec sedan

Sportos igásló

Az 1.4-es 16 szelepes motor elég fürgén vonszolja a kasznit, főleg autópályán használtam, 160-ig biztonságos, ha kell 190-el is zörgethetsz vele.Opel szervízbe ne vidd, csúnyán lehúznak!!! 15000-es szervíz kb15eFt, nagyszervíz kb 45e Ft Opel Pálfinál(Veszprém) ugyanez(42eFt, 90eFt)Vásárlás után teletankoltam(nagyon), erre érzékeny, eltömődik a tank szellőztető a belekerült benzintől, az üzemanyagpumpa keltette vákum pedig összeroppantotta a tankot. Kompresszorral felfújták, +alkatrész a törött üzemanyagpumpához=36eFt. Hátsó kipufogó dob csere 90000Km-ként=16eFt/csere. 120000Km-nél hengerfej felújítás 50eFt 130000Km fékbetét csere 4*6eFt 180000Km-nél Zavoli hengerenkénti gázbefecskendezőt kapott 230eFt sokat spóroltam, 23000Km-ként visszajön a beszereltetés ára, nagyon jól ment vele. 220000Km fékbetét+tárcsa csere 22eFt 250000Km első kipufogódob csere 18eFt 290000Km gázbefecskendező szelepek szépen sorban meghaltak 9eFt/db 314000Km hengerfej meghalt 90eFt 315000Km hajtókarcsapágy meghalt. OPEL ASTRA REST IN PEACE!!!

- Tank-Üzemanyagpumpa 36eFt
- Hátsó kipufogódob 3*16eFt
- Hengerfej flújítás 1. 50eEt, 2. 90eFt(összes szimeringcserével)
- Fékbetét csere 6000Ft*4szett
- Fékbetét+tárcsa csere(csak elsők) 22eFt
- Első kipufogódob csere 18eFt

Pati Laci Veszprém

Vindis Gábor Kőszeg

Fenntartási költség (10) Évjárat 1996
Előző autója? Uno Következő autója? Opel Vectra
Verdikt (8.6/10)

Opel Astra 1991 (1998 - 2003)