Rendben van
Opel Astra Caravan 1.6i (8v)...A küls? unalmas, egyszóval gyenge. Elöl kényelmesen el lehet helyezkedni az autóban, már ami a vezet?ülést illeti, hiszen magassága csak ennek állítható, az utasülésben olyan érzésem van, mint három évesen a nagymamám ölébe, mindig azt hittem lecsúszok. A hátsó üléssort nem min?síttem, már ha annak lehet nevezni, sose ültem ott, de már a látványától rosszul leszek. Vezetni élvezetes dolog, de nem egy Astrát. Kanyarban alulkormányzott, de kiszámítható. Menetteljesítmények (16SZR - 52kW/71LE) kb. 15 másodperc alatt gyorsul 100-ra, 1-es fokozatban 50, 2-esben 95, aztán jön a három, de beszéljünk inkább a csajokról. Nem gyorsulás, nevezzük inkább mozgásállapot válltozásnak, viszont az nagyon egyenletes. Az el?zésekhez komoly idegrendszer kell. Valami jót is: de mindehhez tudni kell, hogy szerencsétlen két gázállást ismer 86000 km megtétele alatt féklámpakapcsolót és termosztátot cseréltem, az olajon, a futóm?alkatrészeken, és a kipufogódobon kivül. Összegezve az Opel Astra F egy igénytelen autó minden értelemben, megbízható, akinek nincs pénze drágább autóra, vagy nem akar minden hónapban sárga csekkeknek örülni, és nem fontos neki a megjelenés, vegyen Astrát jól, de 8 szeleppel ám.
- Termosztát, féklámpa kapcsoló.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1995 |
Előző autója? | 605SVdt 91 | Következő autója? | C180T |