Patkány
Első tulajtól vettem, karbantartott(fogjuk rá) autó.
Van mit csinálni rajta, de 22 éves. A motorja szépen ketyeg, viszont ami zörögni tud az zörög benne, futómű kopog.
Extra semmi nincs benne, forgatható kormány, nyitható ajtók, forgó kerekek és ennyi.
Az ablakot hatalmas erővel lehet letekerni, a barátnőmnek pl. nem megy.
Nem tudom hogy mivel van baj, valószínű adagoló felújítás után jobb lesz, de most úgy állunk hogy a max sebesség 120 km/h sík úton. Emelkedőn 80 -at lehet vele tartani, 1 személlyel, és úgy hogy negyedikbe visszarakom.
Ha lehet, inkább szervosat vegyél, nem is azért mert nehezebb tekerni, hanem mert kopptól koppig kitekerve olyan az egész mintha egy gőzhajón zárnám el a főcsapot. Ez főleg hirtelen sávváltásnál szar,mert nem lehet vele hirtelen sávváltani, sőt itt semmi olyat nem lehet ami hirtelennel kezdődik.
Egyébként meg amire kitaláltál, azt tudja; alacsony fogyasztással A -ból B be eljutni.
Borzasztó ronda, matt - bordó, kombi. Ezzel garantáltan nem fogsz csajozni!
Én csak Patkánynak hívom:)
- Főtengely ékszíjtárcsa kotyog, Adagoló tengelye lóg, fűtőradiátor, kerékcsapágy, kipufogó, műszerfalvilágítás, generátorcsapágy, porlasztók, izzítógyertyák, összes szilent, lengőkarok, lengéscsillapítók, gömbfejek, toronycsapágyak.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1994 |
Előző autója? | – | Következő autója? | – |