Autók » Opel » Astra (1991-2002)

Astra 1.4 classic start

Őszinte Astra

Az autót Anyám vette 2002-ben újonnan, alap kivitel se szervó, se légzsák, se elektromos ablakok. Én egy éve hajtom kb(azóta van jogsim). Soha semmi gond nem volt vele, olajat nem eszi egyáltalán(8 szelepes). Szervó parkolásnál jól jönne mert álló helyzetben nehéz tekerni ezért mindig kicsit gurítani kell, ha nem akarsz megizzadni.Habár Édesanyám a rossz karjával sosem panaszkodott a 120as skodák meg swift után. De vezetni pont emiatt szeretem mert közvetlen a kormány, a bowdenes gázpedál egyből reagál, a fék átlagos. Ez egy őszinte autó még. Az 1.4 es erőforrás itt városban szerintem bőven elég, pályázásra nem hiszem, hogy ez lenne az igazi mert 150-nél nincsenek rejtett tartalékai meg sokat forog és eszik is már. Városon kívül (nem pályán) 5-6 literrel beéri itt városban viszonylag dinamikusan hajtva sok rövid út miatt inkább 7-et eszik. Egy kisebb sérülés van a küszöbnék egy másik meg a csomagtartó ajtaján (pár éve ott van már) ezeken a helyeken van egy kis rozsda is , de ha lesz pénzem megcsináltatom . Egyébként hibátlan. Nagy valószínűséggel az én első autóm is Opel lesz, gyorsan változhat az ember ízlése lehet addigra megkívánok egy szép 156os Alfát vagy egy legendás Carinát:D kitudja..
Ja és vettem bele egy alap usb-s pionner fejest , amivel egész tűrhetően szólnak a gyári hangszórók is:D

- semmi

Kövesdán

Fenntartási költség (10) Évjárat 2002
Előző autója? sift 1.3 Következő autója? OPEL
Verdikt (9.6/10)

Opel Astra 1991 (1998 - 2003)