Opel Astra 1.4 i GL, lehet rá számítani !
8 évesen vettem, kicsit áron alul. El?ttem két tulajdonosa volt. Sajnos hirtelen ugrottam bele, már nálam derült ki, hogy törött volt. Kb. 3 hónap használat után egyszer csak elkezdett fulladni a kocsi, majd megállt. Kiderült, hogy a tápszivattyúja ment tönkre. Ki is cserélték 47.000.-ft-ért. Ezen kívül termosztátot kellet cserélni, mert hideg id?ben nem nyitott, nem melegedett a motor ez 1.200.-ft-ba került. Más nem ment rajta tönkre, de ez is éppen elég lett volna. Azonban a korábbi tulajnál történt törés miatt kelett bele vennem egyúj h?töt 17.000.-ft, valamint a jobb hátsó futóm?ve teljesen el volt menve, gondolom alaposan megpadkázhatták. Ez a dolog télen csúszós úton jött ki rajta, alig lehetett vele úton maradni. El?ször azt hittem, hogy a tengelycsonk cserélésével meg lehet oldani a dolgot, de kiderült, hogy az egész hátsó leng?trapéz (híd) el van menve. Bontóból sikerült szerzni egy 1.6 Astra hidat 30.000.-ft-ért, ami után már jó volt a futóm?. Hát ennyi bajom volt vele. Kb 100 ezret költöttem rá pluszba, részben az én naivságom miatt. Azóta egy olaj, olajsz?r?, leveg?sz?r? csere. Gondok azóta nincsenek vele. Még így is azt mondom emgérte.
- Tápszivattyú (AC pumpa) csere, 47.000.-ft. Termosztát, 1.200.-ft.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1995 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 12000 |