Olcsó szerető, maxi élvezet
Jól kihasználható járgányt kerestem,s mivel el?tte Kadettem volt így maradtam Opelnél.Egy kereskedésben láttam meg hófehéren színes üvegekkel ,külön öröm :SE változat-82 ló.
Kivül-belül makulátlannak tünt,mint tapasztaltam így is volt.Egy próba kör után hazavittem-sokan megróttak-,de nekem lett igazam.Elkezdtem csinosítgatni -szinrefújt lökösök,tükrök,15-ös alufelni,MP3 fej,mélyláda stb.
Csak a korrózió ne kezdte volna ki.Sajnos a gyári fehér vízbázisú festék....no comment.Most fújattam az egész hátulját újra.A két hátsó rugón kiv?l(mi a szartól törtek el?)mást nem cseréltem rajta csak kopó cuccokat-fékbetét,gyertya,sz?r?k.Ja meg az összes bels? ég?t..:).
Nagyon megbízható gép,szerintem 98-as lével még megy is cc.
Minden marha olcsó hozzá,s még az asszony is szereti/ez nem elhanyagolható tény/.
A következ? is Astra lesz csak nagyobb motorral 1,6-2,0.
Nos a következő meg van rendelve:Chevy Lacetti ,ami ugye GM sőt nagyrészt opel alapú.Verhetetlen ár-érték arányban.
Az astrával eddig semmi baj sem volt,sosem romlott el.Most műszakira kellett cserélni a fékerő-szabályzokat párban(16e).
Mielőtt beviszem a kereskedésbe,minden +dolgot kivettem belőle(alufeni mp3 stb).Jól jár vele aki megveszi.Csak hát már10 éves. Adios Astra,további jó utat!
- Hátsó rugó törés,üléstörés
saját,megbízható,nagyon hozzáértő