Nyaralni mentem, vittem mindent
Egy elég nagy autó, hosszú, kicsit instabil kanyarban, f?leg a hátulja csúszik vizen, húzza a hátsó tengelyre nehezed? súly. Vmivel több, mint 100 Le, ami ennek a kocsinak elég is, pályán még így is tolta a 170et megpakolva, és még akkor agyon sem volt hajtva. A vízpumpa hibájából ered? meghibásodás miatt (vmint az enyémb?l, mert ha lehalkítottam volna néha a rádiót, talán meghallottam volna a hangját) csiszolni kellett a hengerfejet, szelepeket, de a vízpumpa már megvételkor hibás lehetett. Opel szervíz - gyors, viszonylag olcsó. Igaz, egy ismer?s segítette, h minél hamarabb kész legyen, mert a kocsi dolgozik - már b?ven visszahozta az árát, szállít a lelkem. Tényleg nagy csomagtér, kényelmes el?l (hátul még nem jártam, csak ha takarítottam), meg elég jól megy is - f?leg gyorsul, autópályán pedig szidják, mert lassú dög - de ez nem igaz, a lomhaság NEM A KOCSI HIBÁJA! A motor pörgetve (ájmín 3500 fölött) húz rendesen, csak ekkor már hangja is van, talán sokan ezért nem nyomják neki (tényleg nem túl halk, és ez f?leg menetszél)!
A kocsi tipikus nem becsajozós-diszkóbajárós (bár hátul 2 részeg simán elfér benne), de mivel munkaautónak használtuk, annak kiváló. A hátsó ajtó mélyr?l nyílik, könny? pakolni, és magasra - 1x sem nem vertem be a fejem a 178 cm-es magasságommal (átlag).
Senkinek nem ajánlom, de nem is szeretnék ellenreklámot, szerintem ezért a pénzért nagyon megbízható igásállat. Nyaraláshoz 1. osztályú, mi 3 hét balcsihoz bepakoltunk 4 f?re, minden elfért a csomagtartóban (pedig a 4 f?b?l 2 csaj, ?k pedig tudnak pakolni)!
- - vízpumpa, ebb?l kifolyólag a hengerfejre kellett költeni ca. 100 e Ft-ot.
- - riasztó
- - a harmonika-kalaptartó nem marad a helyén
Opel Ballai
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1996 |