Megbízható mindennapos útitárs
Német országból hoztam be még 2001-ben.Életembe nem volt még ilyen kocsim,hogy ilyen keveset költöttem rá mint erre.A kötelező szervizeken kívül kb 50000 forintot a 3 év alatt.Semmi nem romlott el benne soha de soha nem hagyott cserben,pedig jártam vele németbe meg horvátba is nemegyszer.Horvátoknál négy személy full csomagtartó,hogy hátulra be kelett rakni a rácsot(kombi volt)annyi cucc volt (ket pasi+két nő)nem láttam ki a középső tükrön.130-140-es tempónál 6,8 liter.Én nagyon nagyon szerettem,és azthiszem,hogy ezért is maratam opelnél egyrészről.Most egy B vectrát nyúzok és hál istennek ennek sincs semmi baja,pedig megy éjjel nappal.Tehát én mindenkinek csak ajálni tudom.Piszok olcsó hozzá az alkatrész.Én egy autókereskedésben dolgozom,és autókkal foglalkozom már egy pár éve.Lehet hogy van szebb és jobb autó az Opeleken kívül,viszont árában és megbízhatóságában nem sok ellenfele van szerintem.A sok francia szutyokkal meg elmehetnek a búsba.Áltó helyében besz..nak.Egy idősebb autószerelő ismerősöm mondta annó,hogy F betűs autót nem szabad venni.Ford Francia STB....És igaza van.Hihetetlen,hogy a Franciákkal olaszokkal mennyi gond van(én szoktam az alkatrészeket is rendelni a cégnél)Úgyhogy HAJRÁ OPEL.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
- Hátsó lengéscsillapító csavarja eltört
Ismerős+ÉN