Autók » Opel » Astra (1991-2002)

Astra 1.4

Lomha,régi,de mindig lehetett rá számitani.

Összegezve meg voltunk elégedve az autóval,2 évig hajtottuk,de kicist elkezdte enni az olajat meg már ( eleve ugy vettük) kicsit nehézkesen indult,valamiért nem nagyon birta beforgatni,de egyébként semmi baj nem volt vele.Kicsit néha kevés volt a 60 LE,de azért ment ugy ahogy kell.Ngayobb távra is el mertünk vele indulni bármikor.Eladásra csakis azért került sor mert ugy hozta az anyagi hejzetünk hirtelen hogy lecserélhetjük egy fiatalabra és egy felszereltebre. (mivel ebben semi sem volt,az alap hófehér astra fekete lökhárítókal)

- Úgy konkrétan semmi sem romlot el rajta amit azzonalcserélni kellet volna,olajcserét végeztük el,természetesen ithon,szűrőcserék,stb..
- A szokásos Astra bal hátsó küszöb rohadás kicsit elkezdődöt ezen is,de nem volt vészes.
- Eladás elött elkezdte enni az olajat de még csak minimálisan,ja és érdekes módon nagyon nehezen indult,mintha nem bírta volna megforgatni normálisan az önindítót.

Laci bácsi

Fenntartási költség (8) Évjárat 1994
Megbízhatóság (9) Vezetett km 20000
Előző autója? Következő autója? Ugyanilyet vettem
Verdikt (6.6/10)

Opel Astra 1991 (1998 - 2003)