Lassú villám
Els? autóm, tehát minél jobb ár-érték arányt szerettem volna elérni, ami sikerült is. Strapabíró igénytelen autó. Menetteljesítményei igazán harmatosak, ezért nem csábít szágoldozásra, és gyorsulási versenyeken sem töröm a buksimat. Hosszútávon kényelmes, akusztikája jó. Végsebessége 180km/h öt személlyel, amit nem hittem volna azel?tt. Az alkatrész árak nagyjából egy szinten vannak a zsigulival. Fogyasztása: átlag 6,5l, de ehhez szükséges némi önmérséklet. Mindenkinek ajánlom aki, olcsó öszköltség? közlekedési eszközt szeretne. Utólag vettem észre, hogy írásom tévedésb?l rossz helyre került. A félreértések elkerülése végett: F-es classic I-r?l van szó. (C14NZ)
- Nem mind elromló alkatrész, egy karambol + 100000 szervíz cserére érett alkatrészei. Karambol utáni felújítás: Sárvéd? lemez+dob+fényezés, 1 leng?kar, 2 gólyaláb+telók, kormányösszeköt?k+ ezzel kapcsolatban valami apróság. Mivel nem én voltam a híbás, ezért 40000-be került mindez :) . A többi: vezérmü szíjak+görg?, légsz?r?, gyertya, hátsó ablaktörl? motor, olajak, termosztát, fékbetétek, és lassan tárcsa és dob is. Szilveszterkor kinyirtam a kuplungot, de az nem az autó, hanem az én hibám. Soha nem ált meg, még over kuplunggal is hazahozott kb: 250km-ert.
Mindegy, valamilyen formában úgy is lehúznak, mert nem értek annyira az autóhoz mint ?k. Tisztelet a kivételnek. Szervíztapasztalat étékelésem azért 5, mert minden van hozzá, olcsó is, csak a szerel?i oldal csapni való. Nagyon sok rossz tapasztalatom van.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Astra classic II |