Autók » Opel » Astra (1991-2002)

Astra 1,6 (B, 75 Le) Start

Keveset tud, de azt nagyon tudja!!!

Egyszer?en imádom!
Kényszerb?l vettük, mert csak erre futotta, meg hogy német autó. De sosem bántam meg. Az extra lista elég rövid ( kazettás rádió, központi zár, vonóhorog)
De az igénytelenségével egyszer?en elkápráztat.
Soha semmi baja nem volt, nem hagyott cserben, pedig nyúztuk is rendesen. Padlógázas száguldás Olaszországba minden nyáron, és hordtunk vele cementet építkezésre a csomagtartóban. De soha semmit nem szólt :)
A motor lehetne egy kicsit er?sebb, de a rugalmassága kárpótol a gyengeségért. Hármasban (!) el tudok vele indulni!!
Az konfortja is jó, már aludtam is benne, és kipihenten ébredtem.
Egyetlen rossz pontja a lengéscsillapító, mert az olyan mintha nem is lenne ( egy ilyen régi modellt?l nem is várok el többet)
De sosem csúsztam meg vele, nem borultam, és mindig azt csinálta amit akartam hogy tegyen.
JA, és a fogyasztás: Városban 7.5 körül eszik, de 90-110 es tempónál már sikerült 5.5-öt is kihozni bel?le!! És 8 fölé még sosem ment...

Összesítve: Nem tud semmi extra dolgot, de mindenb?l tudja az átlagot. És ez nem minden kocsiról mondható el...

- Egyszer elromlott a központi zár, nem csukta be a csomagtartót (érintkezési hiba...). Ezen kívül SEMMI.

Márkaszervízbe hordtuk Nyíregyházán (nem írom a nevet, de Nyiregyen csak egy cég van...)
A színvonal tökéletes, gyors kiszolgálás, barátias légkör.
Egyetlen rossz pont: drágább mint a nem-márkaszervizek

Fenntartási költség (8) Évjárat 1998
Előző autója? Samara 1.3 Következő autója? Ford Focus
Verdikt (7.6/10)

Opel Astra 1991 (1998 - 2003)