Autók » Opel » Astra (1991-2002)

Astra 1,8 16v sport

Kedvenc rozsdaboglyám:)))

Sokáig tanakodtam akkoriban, hogy milyen taligát vegyek első saját szekérnek. Egy hirdetésben akadtam rá. Nem volt szerelem első látásra, de megvettem és milyen jól tettem:))
ELnyűhetetlen és megbízható társunk! 13 éves, de nem ijed meg egy kis versenyzéstől sem. Persze csak ésszel, nehogy túl vállaljuk magunkat:)
Most látom, hogy rosszat is kell írni, hát legyen:
-rohadnak az első idomok(tipushiba és nem nagy dolog, mint mondtam 13 éves!)
-zörgő alkatrészek a beltérben
-olajfolyások a motoron kormányművön, stb.
Ennyit a rosszból nem ezek a fő jellemzői!
Mikor más gép beadja kulcsot ez a verda még akkor is dolgozik!
Szereti a jó olajat (valvoline durablend) 10 000-ként és a jó gyertyákat (GNK).
Összeségében nagyon jó autó és nem okoz váratlan meglepetéseket. Hivatásos sofőrként van tapasztalatom a témában és az a véleményem, hogy a mai gépek már nem olyan tartósak, mint ezek voltak!

- Természetesen a műszerfalvilágítás már a múlté, de ez nem újdonság az F astránál. Már kicseréltem ledre.
- Valami iszonyatos hang jön a futómű felől kanyarokban.
- Cseréltünk féltengelycsuklót meg minden mást, de csak hangoskodik a kicsikém. Hiába, lelke van a Drágámnak!

Pesten jó szerelőt találni aki nem ver át és még érti is a szakmáját,
hát nem könnyű, de lehet. Többnyire csak le akarnak rántani!

Fenntartási költség (8) Évjárat 1995
Előző autója? Rengeteg cégesautó! Következő autója? ilyen benzináraknál nem hiányzik a lizíng, marad ez!
Verdikt (7.2/10)

Opel Astra 1991 (1998 - 2003)