Autók » Opel » Astra (1991-2002)

Astra 1,7tdi

Katasztrófa 1,7TDI

Opel Asconám 1,6D volt 9 évig és szinte semmi ( 1db els? lengéscsillapító)nem romlott el benne (275000Km) hajtottam bele.Ugy gondoltam az Opel az sose kop el.Ezért vásároltam az Opel Astra karaván 1,7 TDI 3 évesen (Opelmotoros)gépkocsit.Na ez szinte mindig folyamatosan szét akart és szét is hullott,ez csak kopott.4 év alatt nem tudtam az ülést kényelmesre beállítani.Jó tulajdonsága mondjuk a csomagtartó nagysága volt azonkiv?l semmi. Mindenkit lebeszénék az Opelmotoros változatról.

- Els? féktárcsák 2x is,hátsó fékmunkahengerek 1x,olajszivattyú 1x,olajhüt?+hozzávezet? cs? 1x,hüt? vizh?mér? gomba tömités 1x,vezérmüszij szakadt (32000Km a szijban)5db szelephimba törött 1x,Vezérmüszij feszit? görg? csavar eltört ujjabb 5szelephimba törött 1x,3db izzitógyertya csere(182000Km belül),Adagoló alaplaptartócsavar 1 beletörött 1-et elhagytam tartó elrepedt (155200Km-nél), 2db torziósrugó rögzit? gömbcsukló csere (elrohadt a szára)1x,jobb oldali féltengely gumiharang csere 1x,Kipufogórendszert 4x kelett javítani, a visszatér? gázolajcs? elrepedt és majdnem kigyulladt a motor (persze a turbófeltölt?re spriccolta a gázolajat) még jó,hogy csak 5perce járt a motor. Ezek után feladtam és eladtam.

Egy barátomhoz hordtam mindig eredeti alkatrészt épitett be (Opel márkaszervizb?l személyesen vásároltam az alkatrészeket)Nyíregyháza

Fenntartási költség (7) Évjárat 1996
Teljesítmény (3) Km vásárláskor 62000
Megbízhatóság (3) Vezetett km 182000
Előző autója? Ascona 1,6D Következő autója? 2003 VW Passat 1,9PDTDI
Verdikt (3.6/10)

Opel Astra 1991 (1998 - 2003)