Jó vétel!
A Trabi után ideje volt már váltani, nőttek a gyerekek is, kellett egy nagyobb autó.Igazából kombit kerestem,de mikor megláttam a kereskedőnél,tudtam hogy ez kell.Nagyon jó (kitűnő) állapotban volt és van ma is.
15 évesen még nagyon jól megy, 180-nal többször is mentem vele,még nem is volt padlógáz, a 200-at is simán tudná.
Fogyasztás: 7,6-7,8 között mértem, vegyes használatban,de takarékos vezetéssel (az nem én vagyok) 7 alá biztos le lehetne vinni.
Olaj: kb évente 1 liter
Egy érdekesség: egyszer a hülyeségem miatt kifogyott az üzemanyag, azóta nem rendesen mutat az üzemenyagszint mutató.Eléri a fél tank szintet és hirtelen leeseik negyedre!Eleinte zavart,most inkább az órára hagyatkozom :-)
- nem sok minden. gyertyakábel,ill.egyszer elment a hengerfej tömítés, egyszer pedig a jobb első kerék csapágy esett szét :) jártam vele földútakon is,talán ez lett a veszte, meg szar az út a környékünkön.És persze a szokásos opeles rohadás, a két kerék között mindkét oldalon tisza lyuk lett, de a csere óta csillog mint az új.
maszek1: még a Trabantos időkből,szélhámos
maszek2: profi, korrekt műhely,gyors és megbízható.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1992 |
Előző autója? | Trabant 601 | Következő autója? | nincs konkrét elképzelés,de valszeg Opelnél maradok |
Verdikt | (7.3/10) |